LEER SCHRIJVEN OM TE RAKEN

HomeLEER SCHRIJVEN OM TE RAKEN

LEER SCHRIJVEN OM TE RAKEN

Wanneer:
juni 30, 2014 @ 19:30 – 22:30
2014-06-30T19:30:00+02:00
2014-06-30T22:30:00+02:00
Waar:
Brain Club
Surinameweg 2
2035 VA Haarlem
Nederland
Kosten:
€ 75,= incl. btw en boek Creatiepentagram
Contact:
Brain Club
00 31 6 11 362 777
LEER SCHRIJVEN OM TE RAKEN @ Brain Club | Haarlem | Noord-Holland | Nederland

Leer schrijven om te raken

Met je blog en ander tekstwerk laat je jezelf en je bedrijf zien en staat creatief schrijven centraal. Tijdens deze workshop staat krijg je daarom 99 ideeën om de juiste woorden te vinden voor jouw tekst. Met het samenstellen van je persoonlijke creatiepentagram heb je bovendien zes heldere steun-pilaren om al je tekstwerk op te baseren. Je oefent met een aantal wonderlijke technieken om nog beter en te schrijven. En je helpt elkaar aan creatieve nieuwe invalshoeken voor je blogs, webteksten, artikels, en al je ander schrijfwerk. In de vervolgbijeenkomst in september krijg je bovendien feedback op je schrijfwerk die je in de tussentijd schreef.

Boek gratis: Creatiepentagram

Er wordt gewerkt met het boek ‘Schrijven met het creatiepentagram’ door schrijfcoach Yoeke Nagel. Dat boek staat bomvol met schrijfgerelateerde essays om je op te jutten nog lekkerder te gaan schrijven. Het boek krijg je er GRATIS bij, zodat je later in alle rust verder kunt werken aan de vergroting van je schrijfgenot. Creatief schrijven gaat niet zonder chocola. Chocola maakt een wezenlijk onderdeel uit van de workshopdag.

Wat heb je eraan?

Aan het einde van de workshop heb je je eigen creatiepentagram als houvast voor al je schrijfwerk, inclusief je website en sociale media, je weet wat slimme (blog-) onderwerpen zijn, en hoe je jouw ideeën met je eigen verleidelijke woorden de wereld in kunt sturen. En je hebt er nog plezier in ook.

Meld je hier aan.

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.