Brain Blog

HomeUncategorizedBrain Club opent ism. Poetry Jockeys TEDX Binnenhof

Brain Club opent ism. Poetry Jockeys TEDX Binnenhof

TedxBinnenhofWij zijn zeer verheugd dat we in samenwerking met de Poetry Jockeys TEDx Binnenhof in de Ridderzaal mogen openen en sluiten!
Deze speciale TEDx staat geheel in het teken van Innovatie van Nederlandse bodem.

Het programma heeft naast de hoofdsprekers die de topsectoren vertegenwoordigen en bijzondere innovaties onder onze aandacht willen brengen, een spectaculaire performance van Nederlandse kunstenaars en een Hard Talk o.l.v. RTLZ presentatrice Hella Huek!

Onder de aanwezigen zijn o.a.  Prins Willem Alexander, Prinses Máxima en Maxime Verhagen!
RTLZ zendt op RTL7 vanaf 9.40 uur diverse interviews uit over TEDx Binnenhof.

De sprekers van TEDxBinnenhof op maandag 25 juni 2012 vertegenwoordigen de volgende sectoren uit het Nederlandse bedrijfsleven:

Maarten Beelen (High Tech), Hayo Canter Creemers (Agro / Food), Floris de Vos (Water), Charlotte van Erp Taalman Kip (Chemie), Allard van Hoeken (Energie), Yao-Hua Tan (Logistiek), Rob Baan (Tuinbouw),   Claire Boonstra (Creatieve industrie), Niki Fens (Life sciences). Tot slot zal kunstenaar Daan Roosegaarde laten zien hoe innovatie dwars door alle sectoren van Nederand snijdt.

Wat kan je van ons verwachten? Interactie, interactie en  interactie!
Zelfs als je vanaf één van de 40 ambassades meekijkt of vanachter je bureau, tablet of luie stoel, wij nodigen je uit mee te doen!
Houdt de ouderwetse pen en papier paraat!

Tijden:
Maandag 25 juni om 13.10 openen wij in de Ridderzaal. Rond 15.45 sluiten wij het officiële programma af.
Kijk en doe mee via de live stream!  www.rodedraadvooruwevent.nl
Veel inspiratie toegewenst, mede namens de Poetry Jockeys, Brain Club en de leden van de Rode Draad voor uw Event!

Over de Rode Draad:
De Rode Draad ondersteunt evenementen waarbij interactie en participatie een belangrijke rol spelen. Sinds de start eind 2011 zijn wij voor diverse klanten actief geweest. zoals de ASN Bank en TUDelft/OC&W!
De Rode Draad is ontwikkeld door de Poetry Jockeys  en Brain Club.

Over TEDx:
TEDxBinnenhof brengt denkers en doeners samen om te inspireren en om innovatie op uitdagende wijze op de agenda te zetten. Deze Catwalk for Innovation – het thema van deze TEDx – wordt op 25 juni georganiseerd in de Ridderzaal. Er is plaats voor 450 genodigden. Wie niet z’n felbegeerde plaats heeft kunnen bemachtigen, kan terecht op vele andere locaties in Nederland waar het evenement via livestreaming wordt uitgezonden.

Deze zogenaamde simulcast-sessies worden ook op 40 Nederlandse ambassades en consulaten in het buitenland georganiseerd. Daarmee biedt TEDxBinnenhof een internationaal podium voor Nederlandse innovaties. Geheel in de sfeer van TEDx blijft het niet alleen bij ideeën maar worden aansluitend de ideeën verder uitgediept onder andere tijdens een talkshow geleid door RTLZ presentatrice Hella Hueck