Brain Blog

HomeUncategorizedOpeningsworkshop “Acht Brokaten” (in samenwerking met Tao Training Haarlem*)

Openingsworkshop “Acht Brokaten” (in samenwerking met Tao Training Haarlem*)

Tao Training Haarlem opent op zachte wijze haar deuren. Kom naar de openingsworkshop “Acht Brokaten” op maandagochtend 18 januari.

De workshop “Acht Brokaten” (Bá Duàn Jîn) bestaat uit acht staande oefeningen (Qi Gongs*) die zorgen voor verbeterde regulatie van de organen, het soepeler maken van bepaalde spieren, pezen en bindweefsel. Daardoor zal qi (=energie) beter door het lichaam stromen en verbetert het je immuunsysteem en vergroot het jouw vitaliteit.
Na deze workshop ben je in staat de oefeningen thuis of op je werk zelf te doen.

*Qi gong betekent: werken aan je energetische huishouding door lichte fysieke oefeningen. Qi gong wordt ook wel Chinese yoga genoemd. Yoga op de tofu wijze: zacht edoch effectief.

Voor meer info, klik hier

*Brain Club werkt met diverse partners samen, onder meer met Tao Training Haarlem. Tao Training Haarlem brengt lessen en workshops waar de zachtaardige  innerlijke blik centraal staat.  Je wordt tijdens iedere sessie uitgenodigd om jouw aandacht  te verschuiven van de waan van de dag naar het voor even loslaten van het vele ‘moeten’.  Zo ontstaat er er ruimte om te ontdekken, te voelen en te zien hoe jij weer in verbinding komt met jouw kompas in wat jij wilt en nodig hebt.