Reacties

Ervaringen en aanbevelingen

HomeReacties

Stichting Halt

Annika Janssens, projectleider

‘Constructieve, inhoudelijke middag’

“Brain Club heeft begin februari voor Stichting Halt een regiomiddag georganiseerd en begeleid. Marcel Ott van Brain Club is een bevlogen en transparant persoon die vol energie, kennis en passie te werk gaat. Zijn enthousiasme kan hij goed overbrengen op het publiek en hierdoor kwam taaie stof tot leven. Door onder andere de veiligheid die hij creëerde binnen de groep ontstond er een constructieve middag die de boeken in gaat als beste regiomiddag ooit. Brain Club heeft zich vooraf echt in ons bedrijf verdiept en daarmee ook ons vertrouwen gewonnen. Wij kunnen iedereen Brain Club aanraden die voor zijn/haar organisatie een energieke inhoudelijke dag wilt organiseren.”


GGD Zeeland

Antoinette van Rinsum, (vh) manager JGZ, GGD Zeeland

‘Vergroting probleemoplossend vermogen’

“Met alle veranderingen in het sociale domein en specifiek bij de GGD wilden we op een andere manier met medewerkers aan de slag om hun probleemoplossend vermogen te stimuleren en vergroten. Brain Club kwam, bespeelde en bewerkte met humor de medewerkers en hielp het management verder met de aanpak om medewerkers maximaal te betrekken. Medewerkers gaven Brain Club een 8 bij de evaluatie: “verrassend, zette me op een andere manier aan het denken, gelachen, maakte me actief en energiek” waren kreten die meegegeven werden.

Brain Club heeft goed geluisterd naar de vraag van GGD Zeeland, kwam met creatieve en goede oplossingen voor werkbijeenkomsten en heeft deze met zeer veel enthousiasme uitgevoerd. GGD Zeeland is blij met haar keuze en kan Brain Club van harte aanbevelen.”


Gemeente Amsterdam

Miriam L. Hülsman, teamhoofd afdeling Communicatie DMO gemeente Amsterdam

‘Creatieve inspirerende middag’

“Wij hebben een zeer creatieve en inspirerende middag met de Brain Club gehad. Brain Club lokte ons uit onze schulp om out of the box te denken. We zijn aan de slag gegaan om ideeën op creatieve en originele manier op gang te brengen. En hebben tools meegekregen om daarmee te oefenen. We zijn een ervaring rijker. En hebben elkaar in het team beter leren kennen.”


Plattel Communicatie en Ondernemingsbegeleiding

Ron Plattel Zelfstandig professional at Plattel Communicatie en Ondernemingsbegeleiding

‘Beweging in de groep’

“En dan is er het moment waarop Willem de beweging in gang zet. Reken er maar op dat er bij de groep of bij het individu Beweging ontstaat: ze kunnen er eenvoudigweg niet omheen. Wat een inlevingsvermogen, wat een scherpte en wat een vakman! Een feest om mee te maken.”


Bureau ICE

Maartje Nix Senior Marketing- en Communicatiemedewerker

‘Confronterend en tactvol’

“Ik ken niemand die zo haarfijn knelpunten blootlegt en mensen inspireert in beweging te komen als Willem van Rinsum. Waar nodig door te confronteren, soms tactvol en subtiel, maar vaak door een spiegel voor te houden. Dat is even slikken, maar het werkt wel.”


BrandNewWay

Caroline Beumer, Owner

‘Excellent results’

Willem has the talent to challenge his clients to think out of the box and exceed their usual performance. He is creative, confronts and challenges when necessary and knows exactly when to step back and let the process take over. This approach leads to excellent results, and has made my own company services step up to a new and much higher level. I’m looking forward to working with Willem and his company at any new occasion.”


TranScoop

Fred uit het Broek, Senior adviseur/trainer

‘Uit de comfortzone’

“Leren door te doen. Ervaren staat centraal. Dat is de basis van het werken door en met Willem. Waar ik de neiging heb ‘het erover te hebben’ met groepen en deelnemers in trainingsgroepen, gaat Willem het liefst met ze aan de slag. Ik heb het dan over werken aan effectieve communicatie in de meest verschillende aspecten ervan: vergadertechniek, presentatie, onderhandelen, woordvoerderschap, samenwerken, persoonlijke effectiviteit, enzovoort.

In Willems manier van werken zit iets ontregelends, een uitnodiging om de uitdaging aan te gaan om dat naastgelegen –ontwikkelings-gebied te betreden. Laat daar nou net ook de grens zitten van mijn ‘comfortzone’. En dan komt het erop aan te kiezen: doe ik het wel of doe ik het –nu even of nog- niet.

Ik merk dat zijn interventies gebaseerd zijn op ervaring en verworven kennis. Wat hem betreft is theorie een hulpmiddel, een ondersteuning in het proces van het doen. In een ideale trainingssituatie voegt de theorie zich “organisch” toe: het zet op een rijtje, geeft een rode draad of structuur.”


Maastricht Consulting Group

René Huigen, Director Maastricht Consulting Group

‘Contact met anderen’

Marcel laat je zien en voelen hoe je in verschillende situaties acteert in contact met anderen en wat je daarin kan veranderen. Hij doet dit met veel vakmanschap, enthousiasme en humor en is volstrekt integer en respectvol in zijn benadering.”


Business Models Inc.

Maarten van Lieshout, Creative Director at Business Models Inc.

Weakness is strongpoint’

“Marcel uses all the elements of theatre and acting as a comm tool in the broadest sense. With certain flair, experience and optimism he can get people to open up and interact with their environment.
His sensitivity is not his weakness but his strongpoint. Had an inspiring and turbulent business relationship. Amazing guy!”


Media & Communication professional

Nathalie Wool Freelance Project Manager l Journalist l Media & Communication Professional

‘Brainstorming is a pleasure’

“Marcel is a creative and wonderfully sensitive person. He’s one of the most honest and openminded people I have ever met. It was a great pleasure to brainstorm with him on concepts for Uluru’s Theatre as well as watching him perform there on stage.”


The Factory Theatre Company UK

Bart van der Schaaf, acteur en theatermaker

Ondernemer en sterk gevoel voor improvisatie’

“Marcel combineert het beste van twee werelden: hij is een gedreven ondernemer met een groot gevoel voor kwaliteit en heldere communicatie en ook een creatief theatermaker met enorm talent voor improvisatie en aanvoelen wat er speelt. Bovendien is hij een heel prettig, empathisch persoon om mee samen te werken en (als zijn agenda het toelaat) een biertje mee te drinken!”


UWV Werkbedrijf Gelderland Zuid 

Marian Eijkemans, Regiomanager UWV

‘Prikkelend en fris’

“De Grote Problemen Show hebben we ervaren als een frisse en energie-gevende douche.  In een zeer ontspannen sfeer werden we geprikkeld om net even anders naar de daagse dingen te kijken. 
Dit gaf verrassende inzichten en vooral veel lol!  Dank voor jullie bijdrage aan onze medewerkersdag!”