De Club

Topfacilitators voor verandering en creativiteit

HomeDe Club
Marcel Ott, Creativity facilitator
Marcel activeert creativiteit bij organisaties met brainstormsessies, trainingen brainstormtechnieken en diverse workshops voor toegepast creatief denken en doen. Hij brengt mensen en organisaties in beweging in de richting die zij willen.

Lees meer over Marcel

Marcel Ott

Facilitator Creatief Denken
Puck 2
Puck geeft trainingen en coaching op gebieden als persoonlijk leiderschap, communicatie en omgaan met verandering. Bij Puck durven mensen snel uit hun comfortzone te stappen om in beweging te komen.

Lees meer over Puck

Puck van den Bergen

Lifecoach en trainer
Willem van Rinsum
Willem verbindt mensen en zet verandering in gang, zowel bij individuen als organisaties. Recht voor zijn raap, met een gezonde dosis humor en mildheid. Hij nodigt uit, inventariseert, legt haarfijn knelpunten bloot, legt voor en wijst richting. Zijn interventies komen voort uit ervaring en kennis.

Lees meer over Willem

Willem van Rinsum

Adviseur voor beweging
Paul 2
Paul biedt expertise in het begeleiden en bemiddelen bij conflicten binnen en tussen individuen, teams, afdelingen en organisaties. Hij is in staat om conflicten tot verbindingen te laten leiden in plaats van chaos of anarchie.

Lees meer over Paul

Paul Fransen

conflict bemiddelaar
Rutger 2
Rutger adviseerde het Nederlands parlement omtrent belastinghervormingen. Als mediator en risicoanalist weet hij feilloos toe te werken naar de beste beslissingen in complexe keuze -en besluitvormingsprocessen.

Rutger Hafkenscheid

decision facilitator
Helgiene-2
Helgiene is enthousiast en serieus tegelijk. Ze is scherp en vriendelijk. Door haar specialisatie op het gebied van  improvisatie brengt ze mensen letterlijk en figuurlijk in beweging, daarbij heeft zij aandacht voor het groepsproces zonder het individu uit het oog te verliezen.

Lees meer over Helgiene

Thomas 2
Thomas is acteur en trainer in trainingen voor zowel de profit als non-profit sector. Zijn improvisatiekracht, intuïtie en creatief denkvermogen stelt hem  in staat om on the spot in te spelen op wat er leeft in organisaties.

Lees meer over Thomas

Thomas Boer

Acteur en trainer
Carolien 2
Carolien werkt graag samen met Brain Club op het gebied van toegepast creatief denken. De training brainstormtechnieken “Creative Problem Solving” is daar een resultaat van. Een heldere structuur brengen in het creatieve proces is haar kracht.

Carolien Croon

Creativity Facilitator
Thom Bouman
Thom is een multi gedisciplineerde creatieve professional met meer dan 28 jaar ervaring in concepten, teksten, vormgeving en productie. De website (en logo) van Brain Club is door Thom vormgegeven en gebouwd.  

Lees meer over Thom

Thom Bouman

Art Direction / Productie
Yoeke Nagel
Yoeke brengt bewuste en onbewuste weerstanden en verlangens aan het licht. Ze werkt als damestasjeslezer met symbolen en zet als schrijfcoach chocola en het creatiepentagram in voor betere communicatie.

Meer over Yoeke Nagel

Yoeke Nagel

schrijfcoach
Jan Willem 2
Jan Willem werkt als trainer/coach op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een achtergrond als muzikant en de laatste decennium diverse cursussen en beroepsopleidingen gevolgd op het gebied van training, coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer over Jan Willem

Jan Willem Boelens

Mindfullness trainer
Ian Snieders
Ian verstaat de kunst om de essentie van een persoon of een organisatie weer te geven in fotografisch beeld. Hij creëert ontspanning en vertrouwen en dat is direct terug te zien in zijn werk.

 Lees meer over Ian

 

Ian Snieders

fotograaf / producer
Jeroen 2
Jeroen is werkzaam als acteur en theatermaker. Jeroen heeft bij Brain Club verschillende formats ontwikkeld en uitgevoerd, zowel in het theater als in trainingen en workshops. Wat hen verbindt zijn de altijd verrassende projecten met zowel interactieve en educatieve doeleinden.

Lees meer over Jeroen

Jeroen Windhorst

acteur en theatermaker
Gaia 2
Gaia heeft een brede ervaring als illustrator en vormgever en is oprichter van Gaialab. Gaia neemt organisaties mee in het creatieve proces. Gaia maakt uw boodschap, vraag of bedrijfsproces zichtbaar met haar ontwerpen, illustraties en animaties of vangt uw identiteit in een beeld, bijvoorbeeld in een logo of huisstijl.

Lees meer over Gaia

 

Gaia Nuissl

illustratief vormgever
Bente 2
Bente weet op een doeltreffende manier via theater improvisaties mensen in beweging te zetten, waarbij ze zichtbaarder worden en persoonlijker contact weten te maken.

Lees meer over Bente

Bente Jonker

Actrice en theatermaker
Edwin 2
Edwin is  een zeer deskundige business visualiser. In groepssessies is Edwin uitstekend in het ondersteunen van de groepsdialoog door real time te visualiseren wat er speelt. Hij is een gedreven, doortastende en snelle denker, en met respect: altijd 1 stap vooruit.

Lees meer over Edwin

Edwin Stoop

Graphic Business Facilitator

Stap1

Creëer verandering. Wij stellen met u een team samen uit deze groep toptrainers.

Wat kunnen we voor u doen?

OnderneemActie