Coaching

In beweging komen, klankborden, wakker worden, richting kiezen

HomeCoaching
Coaching

We zien coaching als een persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. In onze visie ontwikkelt u zich, als coachee, door te doen en te ervaren. U wordt uitgenodigd het zogeheten ‘naastgelegen gebied’ te betreden (Watzlawick).  Het is het gebied wat u al wel kent maar wat vaak niet, of niet meer betreden is. De coach ondersteunt en begeleidt dit onderzoeksproces. In onze coachingstrajecten verdiepen en vergroten we het bewustzijn van de coachee voor wat betreft de effecten van gedrag en ingezette vaardigheden.

Onze coaches richten zich op ieder die zich in persoonlijk en/of professioneel opzicht wil ontwikkelen. Voor iedere coachingsvraag stellen we een passend traject voor. Trajecten die wij coachees kunnen bieden zijn onder meer: persoonlijke effectiviteit en communicatie; persoonlijk leiderschap; leidinggeven; executive coaching; de juiste balans tussen werk en privé; sollicitatie-coaching; team -en organisatiecoaching.

Onze coachingstrajecten zijn altijd maatwerk. Bij een eerste (gratis) intake en adviesgesprek wordt afgestemd of de coach de juiste is voor het coaching traject. Bij positief welbevinden volgen minimaal 3 sessies. Afhankelijk van uw coachingsvraag kunnen daarna meer sessies nodig zijn. Ook coaching op afstand met behulp van het internet en SKYPE behoort tot onze mogelijkheden.

Na een coachingstraject is er een grotere kans op:

  • Meer plezier en succes uit en op uw werk.
  • Beter sturing geven aan uw werk en persoonlijke ontwikkeling.
  • Meer energie en vitaliteit om in beweging te komen in datgene wat u wilt.
  • Vergroot bewustzijn op uw belemmerende denk- en gedragspatronen
  • Succesvollere vormen van  samenwerken.
  • Duidelijkere keuzes in de mate van invloed op de organisatiedoelstellingen.

Benieuwd welk traject het beste bij u past?  Vraag hier een adviesgesprek aan.

Gerelateerde Producten