Humor op de werkvloer

Relativeer, durf, speel, experimenteer

HomeHumor op de werkvloer
Werkplezier is zo belangrijk!

Een dag niet gelachen? Een dag niet gewerkt!

Ontdek in uw team de kracht van humor op de werkvloer!

Wist u dat humor een van de krachtigste gereedschappen zijn voor het bereiken van effectieve communicatie, een flexibele werkhouding en creatieve invalshoeken bij lastige situaties? Het geheim van optimaal functioneren op de werkvloer is simpel: het vinden en behouden van ieders innerlijke en/of uiterlijke eigen (glim-)lach. Werkplezier is zooo belangrijk! De inzet van humor op de werkvloer helpt daarbij.

Brain Club ontwikkelde voor u een humorvolle, interactieve workshop waarin we onder meer technieken gebruiken uit circus en theater (toneel en cabaret): zelfspot, woordhumor, leedvermaak (met respect!), overdrijven en… timing!

We gaan uit van situaties en ervaringen uit de dagelijkse praktijk en gaan op zoek naar de grap, de geestigheid, de kwinkslag ervan. We vergroten uit, we verkleinen, we zoeken naar het ridicule. We schieten erop, blazen het op, kijken er vol verbazing naar en… gaan er ontzettend om lachen. Hopen we dan. Want humor is natuurlijk ook zeer subjectief. Ook dat hoort bij de ontdekkingstocht van deze workshop. Aan het einde van de dag heeft de onderlinge samenwerking een flinke positieve boost gekregen! Niks geeft namelijk zo’n band als samen, als team, enorm lachen.

VRAAG HIER NAAR ONZE   mogelijkheden

 

 

Gerelateerde Producten