Verhalen vertellen

Theater als uitingsvorm en...als spiegel

HomeVerhalen vertellen
Vertel theatraal je verhaal!

Theatraal verhalen vertellen

Verhalen, verhalen, verhalen! Storytelling. In deze theater workshop staat verhalen vertellen centraal. En hoe theater daar expressie aan kan geven. Onze gêne zetten we snel aan de kant. We reiken een aantal theater -en spelvaardigheden aan om verhalen theatraal te kunnen vertellen, uit te drukken.  We interveniëren met het inbrengen van onverwachte situaties. Hoe reageert u hierop? We kunnen ervaren waar onze weerstand zit en ‘routines’ zitten. Deze werken vaak remmend als het op creativiteit en vernieuwen aankomt… dat gaat u ontdekken.

De belangrijkste gereedschappen zijn: Impulsen durven volgen, ideeën kunnen herkennen en accepteren, risico’s durven nemen op elk gebied en óók falen met plezier! Facetten als communicatie, samenwerken, interactie en het ontdekken van nieuwe kanten aan je zelf en aan een ander komen voorbij..

Het hebben van lol en plezier mag niet ontbreken in het theatraal vertellen van je verhaal. Daarnaast leer je ook nog wat over de wetten van theater en improvisatie… en…over jezelf en vast over je collega’s. Kan alleen maar iets moois en goeds opleveren.

VRAAG HIER NAAR ONZE   mogelijkheden

 

Gerelateerde Producten