workshop wendbaarheid

Oplossingen creëren door flexibiliteit en wendbaarheid

Homeworkshop wendbaarheid
Improvisatieworkshop

“Workshop wendbaarheid? Ja, ahem….leuk, maar…dat gaat bij ons niet werken.”

Het is een open deur en toch: ‘ja-maar’ gedrag op voorstellen voor verandering ondermijnen het creatief denken in de zoektocht naar kansen en oplossingen. Uw organisatie gedijt bij de wendbaarheid  en flexibiliteit van uw medewerkers die lenig kunnen schakelen in hun gedrag tijdens onverwachte of veranderende situaties. Ze durven fouten te maken. Ze zijn in staat om hun grenzen te verleggen.  Er komt geen ‘ja-maar..’ omdat het ‘ja, en..’-denken sterk en bewust wordt ingezet. Die ideale cultuur ontstaat door de kracht van improviseren in te zetten.

Brain Club ontwikkelde een workshop wendbaarheid waarin uw medewerkers al improviserend experimenteren met en in bepaalde situaties. Indien gewenst op basis van input aan de hand van een intake.

De fun van improvisatie zit ‘m in het oprekken van de persoonlijke grenzen waardoor veel meer mogelijk blijkt dan u had gedacht. Omdat ‘ja-maar’-gedrag bewust wordt uitgesloten en men voortbouwt op elkaars ideeën ontstaan hilarische situaties en reacties daarop die niet eens in een hokje passen. Zo! Dat is pas out of the box!

VRAAG HIER NAAR ONZE   mogelijkheden

Gerelateerde Producten