De Grote Problemen Show

Creatieve oplossingen vinden

HomeDe Grote Problemen Show

Creatief denken op de werkvloer

Een pakkend en inspirerend theaterprogramma.

U zult het niet geloven, maar u bent niet de enige die kampt met behoeften aan creatieve oplossingen voor de issues, problemen, uitdagingen op de werkvloer. Hoe pakt u dit nu op een structurele wijze aan? Hoe pakken anderen het aan? Hoe betrekt u uw medewerkers op een creatieve manier bij veranderingen in bedrijfsvoering of werkhouding?

Brain Club bewijst dat leveren van oplossingen voor zaken die leven op de werkvloer geen drama hoeft te zijn. Nodig het hele personeel maar uit voor een inspirerend dagdeel theater met impact. De Grote Problemen Show. Waarin heel normale bedrijfsproblemen voorbijkomen. En huppelend afgaan door de zijdeur. Aan de hand van een eenvoudig stappenplan wordt het creatief denken en doen op interactieve wijze verteld. Een ijzersterk begin van een heidag of een langer lopend veranderingstraject, of een eenmalig event op een personeelsdag.

Kijk hier naar een sfeerimpressie van de Grote Problemen Show

Zoals u, wellicht ziet, de show kan op verschillende manieren gepresenteerd worden, met 3 interactieve sprekers, als duo of als one-man-show…En zo hebben we nog meer voor u in petto!

Vraag hier naar onze  mogelijkheden

Alweer een probleem opgelost!

Gerelateerde Producten