Inspiratie Carrousel

Inspiratie opdoen | Nieuwe start maken

HomeInspiratie Carrousel
DeCarrousel

Behoefte aan inspiratie van binnen uit?

De beste ideeën vindt u in uw eigen organisatie. Ze ontstaan bij uw eigen medewerkers. De kunst is om ze tevoorschijn te halen. Ideeën en inspiratie verkrijgen over beter functionerende procedures. Enthousiaster presterende mensen. Creatieve oplossingen voor product- en dienstverbetering en zelfs voor crisismanagement. Ze ontstaan als creativiteit wordt ingezet als inspirerende kracht.
Brain Club ontwikkelt voor u razendsnel een compacte interventie voor het hele team waarin creatief denken centraal staat. In een team carrousel van activiteiten vol humor, snelle gedachtesprongen, verrassende experimenten met ander gedrag, uitwisseling en associëren, ervaren de deelnemers aan deze workshop hoe je elkaar in beweging brengt en zelf in beweging blijft – in de juiste richting! Dat geeft een creatieve mindset waarin alles mogelijk is.

Aan het einde van de dag gaat elk teamlid naar huis met een rugzak vol tips, inspiratie en een enorm leuke ervaring die, in de vorm van creatief denken, nog lang doorgalmt in uw organisatie.

VRAAG HIER NAAR ONZE   mogelijkheden

 

Gerelateerde Producten